1.9.08

tales of the brave Ulysses

...havent voltat durant massa temps per llocs ignots i terres hostils, el príncep torna a la platja que el va veure néixer i que el va veure partir cap a la guerra (una guerra que, com totes, encara no sap si ha guanyat o perdut). Peu a terra, baladreja atònit per places, carrers i ciutats de la seva infantesa; i només hi veu decorats de paper. No queda ningú... mentre ell sobrevivia en la lluita, la pau devastava la reraguarda. Ja en tindria prou de sortir a fer un tomb, trobar un conegut llunyà d'aquells anys, convidar-lo a un cafè i escoltar algun relat de les batalles dels altres; de les grans victòries i de les pitjors derrotes. Però no queda ningú... i les úniques proclames són soroll. Soroll de diaris, de ràdios i televisions.
El príncep, valent, avara la nau altre camí. Es farà a la mar de nou, però per cercar-hi els navegants i escoltar-ne les prèdiques. I la balena, darrera l'onada inesperada...

3 comentaris:

  1. M'agrada aquest salt que has fet del Twitter al bloc.

    Fins aviat,
    Marc
    www.catalunyafastforward.blogpsot.com

    ResponElimina
  2. veig que li treus rendiment a la no-limitació de caràcters.
    felicitats!

    ResponElimina
  3. Molt agraït pels suports, per la vostra experiència ja deveu saber com ajuden... Mirarem de no decebre, començant per mi mateix.

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails